Home | Contact  
  Home | info@verkeersschool-daneel.nl
 

Rijschool - Machtiging (DigiD)

 

 

Machtig onze rijschool met DigiD
Voordat de rijschool het praktijkexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of toets voor je heeft gereserveerd of als je deze is verschoven. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.


Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken, lees dan eerst de voorwaarden.


Reservering
Verkeersschool Daneel verzorgt de aanvraag van het praktijkexamen. Die kan daarbij rekening houden met de dagen waarop je geen examen kunt doen, bijvoorbeeld door schoolexamens of vakantie.

Bij de examenaanvraag hoort je Eigen verklaring, een formulier met tien vragen over je gezondheid. Dit formulier wordt door je rijschool digitaal naar het CBR gezonden, behalve als je een of meerdere vragen met 'Ja' moet beantwoorden. In dat geval vul je een papieren Eigen verklaring in, die je rijschool naar het CBR stuurt..

In overleg met je instructeur, zelf je ideale tijdstip van afrijden bepalen.CBR registratienummer: 5223A1

© Copyright Rijschool Daneel Bodegraven | info@verkeersschool-daneel.nl | Sitemap