Home | Contact  
  Home | info@verkeersschool-daneel.nl
 

Rijschool - Auto (B)

 

 

Praktijklessen
Je krijgt les van de zelfde instructeur en in een vaste (les)auto. De lessen kan je vanuit huis zelf inplannen in de online agenda zodat je kan lessen wanneer het jou uitkomt. Er gaat dus ook geen kostbare lestijd verloren in de auto om afspraken te maken. De online-agenda is altijd actueel dus als er extra lessen vrij komen of andere lessen uitvallen is dit gelijk te zien. Je kunt ook in de zelfde agenda eens je les bij een andere instructeur inplannen als die nog een les vrij heeft staan op de tijd dat jij graag zou willen lessen of om eens een proefexamen te rijden of om eens van een ander te horen voor nog wat aandachtspunten zijn. Je kan tot vier weken vooruit plannen, wel is het belangrijk dat je op wisselende tijden rijd en in wisselende situaties.
Je wordt natuurlijk thuis opgehaald en weer terug gebracht.


Tijdsduur cursussen
Het aantal lessen dat je nodig hebt hangt af van o.a. de ervaring en leeftijd van de leerling. We zullen altijd inspelen op de behoefe van de leerling. Je kan dus zelf kiezen of je één of meerdere keren per week gaat lessen, wel zullen we je daar zo veel mogenlijk in begeleiden en adviseren. Als je er klaar voor bent om examen te doen, zal in overleg met de leerling tijdig het examen aangevraagd worden. Zodat er geen onnodige lessen nodig zijn en we goed naar het examen toe kunnen werken.


Wat als een les niet door kan gaan?

Wij verzoeken je indien je een afspraak niet kunt nakomen om tenminste 48 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren. Indien je niet tijdig bericht geeft dat je de afspraak niet kunt nakomen zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten van de geplande rij-les in rekening te brengen.


Betalings mogelijkheden
De rijlessen mag je contant per les in de auto betalen, per bank overmaken of er is de mogelijkheid om te kiezen voor een lespakket.


Paraplu actie
Ontvang een paraplu na het behalen van je autorijbewijs. 

© Copyright Rijschool Daneel Bodegraven | info@verkeersschool-daneel.nl | Sitemap